Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, June 13, 2012

Income STIFORP: USD969 (RM3100) untuk Week #6

Nampaknya income stiforp semakin menjadi-jadi. Ini rezeki namanya. Syukur :)
Dan inilah platform paling meletop untuk projek BUAT DUIT RAYA 2012 ini...

Terbukti, sistem yang power, harga yang semua mampu join, even budak sekolah pun boleh join, dan paling best, BONUS yang besar dan MUDAH dalam industri bisnes networking internet online.

Jangan menunggu dan terus melihat, ianya real..!

Jom saksikan BONUS yang baru masuk pada awal pagi khamis ini:
 

Bagi yang belum UPGRADE, cepat-cepat kunci kedudukan anda HARI INI JUGA!

Pilihan Pakej:
1) Pakej 1: USD49.95 dan bulanan USD9.95 sahaja.
2) Pakej 2: USD149.95 (tiada bulanan), AKTIF 1 TAHUN, jimat 20% dan naik rank 3 star untuk layak sehingga 14 level matrix bonus.

** anggaran 1 usd = RM3.20 (ikut rate semasa). Kalau nak tau dalam RM, nilai USD kali je dengan 3.2

Cara UPGRED, pastikan anda ada salah satu Kad Berikut:
1) Kad Kredit
2) Kad Debit (yg sudah aktif pembelian secara online) - sila call bank dulu.
3) Kad Maybank ATM (gambar ceri, ada logo visa) - boleh pakai
4) Kad Debit RHB - boleh pg mana-mana easy RHB (biasa di tesco), apply kad ni, dalam masa 15 minit siap. Tak perlu bukak akaun RHB.

Dah decide pakej mana nak buat, dan sudah ada kad debit/kredit ni, maka boleh lah terus upgrade:

1) login di http://stiforp.com/login
2) masukkan email anda di bahagian Pre-Enrolless
3) selepas klik login, ada button "JOIN" diatas kanan - klik JOIN
4) Isi maklumat lengkap.
** bahagian state, sila letakkan 3 huruf singkatan bg negeri anda. cth: selangor, taipkan SEL.


Selamat Maju Jaya!

Pastikana anda bersama PowerTeam!
dan, anda akan dapat EXTRA EXTRA Sistem Hebat kami...

Termasuk sistem VIP Power Team Stiforp.

Anda belum DAFTAR lagi...? Sila daftar di http://www.AkademiWebsite.com

3 comments:

rahsiaduitfree said...

saya minat nak sertai... apa kelebihan jika join bawah group awak

admin said...

dengan powerteam dapat sistem EXTRA dari kami.
1) sistem follow up autoresponder
2) group VIP PowerTeam
3) video tutorial & panduan ebook
4) webinar PowerTeam & DGreat Network
5) bimbingan dari otai2 powerteam

rahsiaduitfree said...

saya dah daftar. dimana nak cari link promosi

Post a Comment