Subscribe:

Ads 468x60px

Bisnes STIFORP

Rahsia Bisnes STIFORP dengan “PowerTeam”.


Bagaimanakah POWERTEAM boleh memimpin anda? Kerna Kami juga bermula dengan kemiskinan dan kesederhanaan, sama seperti anda. Tak penting di mana kita bermula, yang penting esok kita di mana !!!


 
PASTIKAN ANDA DAFTAR BERSAMA POWERTEAM:
 
Soalan Yang Sering Ditanya Tentang STIFORP 

1.BISNES APA NI?

POWERTEAM adalah komuniti bisnes networking yg diasaskan oleh kumpulan pakar Perniagaan Internet dan offline networker. kami menggunakan Tools Perniagaan Internet STIFORP yang menyediakan Sistem Marketing yang membantu apa saja Perniagaan anda samada berbentuk Network Marketing, MLM, Affiliate, Franchise ataupun Dropship. Perniagaan ini boleh dijalankan secara online atau pun offline. Jika kita hendak buat secara online, kita akan di bantu oleh system STIFORP yang hebat yang akan membuat 80% dari kerja kita. Jika anda buat kedua dua cara sekali iaitu online dan offline, bisnes anda akan lebih MANTAP lagi.. .

STIFORP bergerak secara networking Matrix 2 x 14 Level. Bila anda register percuma aje, Network Powerline anda sudah di bentuk. Upline dan group akan bantu membina perniagaan anda, pasal tu la, anda dapat email hari2 bagi tau ada orang join lagi dan lagi. Mana ada bisnes belum mula tapi dah ada orang join. STIFORP aje yang ada konsep macam ni. Jadi amat mudah, kita sebenarnya hanya perlu bekerja PROMOSIKAN Website masing2 aje. Bonus yang menanti memang banyak... setiap minggu nanti kita dapat bonus kalau kita usaha. Kalau dok diam aje..tak boleh tau..sbb ini bukan skim cepat kaya. Tapi tak mustahil boleh jadi kaya jika anda berusaha...alahai Perniagaan Internet dari rumah aje...tak yah keluar rumah pun boleh...

Ianya pun bukan skim piramid. Dengan STIFORP, anda boleh berpendapatan lebih tinggi dari upline jika anda sungguh2. Ada yang sudah mampu berpendapatan 4 digit seminggu dan sebulan dah 5 digit dan kadang-kadang seminggu pendapatan saya sama dengan sebulan gaji saya bekerja. Dengan STIFORP, tidak mustahil pangkat kita lebih tinggi dari orang yang register dahulu dari kita. Hebat kan STIFORP!!

2. ADA PRODUK KE?

Setiap bisnes ada produk atau servis, jadi produk STIFORP adalah TOOLS PERNIAGAAN INTERNET meliputi Sistem Landing Page,  AutoResponder, Webinar, Sistem Rotator dan banyak lagi yang semuanya bernilai lebih dari RM5000 jika dibeli secara berasingan. Namun jika anda membeli melalui STIFORP, anda cuma perlu membayar sekali pendaftaran USD40 dan selepas itu anda cuma membayar sewa bulanan sebanyak USD9.95 setiap bulan. Jika di convert dalam RM sekitar RM32 sebulan sahaja. murah kan? 

Perniagaan Internet STIFORP adalah syarikat antarabangsa dan sudah aktif di lebih 20 buah negara termasuk Malaysia. STIFORP baru berusia 1 Tahun dan anda adalah yang terawal mengetahuinya, jadi peluang kita amat cerah. Pengguna internet di Malaysia aje ada 20 juta orang...tak masuk lagi oversea market.

3. SAYA KENA JUAL BARANG KE?

Tak payah jual barang pun. STIFORP hanyalah utk membantu perniagaan anda yg sedia ada, tak kesah lah anda nak berniaga karipap ke, jual tudung ataupun join mana2 syarikat MLM, STIFORP sangat sesuai utk semua jenis perniagaan dan bakal membantu melonjakkan sales anda setiap hari, jika anda gunakan dengan betul.. dan STIFORP juga ada Plan Bonus yang lumayan dan luarbiasa.. jadi dengan menggunakan STIFORP anda boleh mendapat income dari 2 sumber iaitu perniagaan sedia ada dan juga STIFORP.. kan untung tu..

Bisnes SEDIA ADA ANDA bertambah maju dengan bantuan system online STIFORP, malah anda juga dapat bonus dari stiforp.

4. SAYA KENA CARI ORANG KE?

Takkan nak cari monyet kot haha..gurau aja..   Kalo kita gunakan sistem online STIFORP yang hebat, tak perlu cari orang pun.. kami ada TEKNIK RAHSIA. Ini adalah satu satunya Perniagaan Internet dan bisnes yang kita tak perlu cari orang tau. Tapi orang akan cari kita. Itu yang best tu...


5. BAGAIMANA KALAU SAYA TAK PANDAI MENAJA WALAU SATU ORANG PUN?

Di stiforp anda berpeluang mendapat bonus walaupun tidak mampu menaja iaitu dari bonus powerline dan bonus matrix bila berlaku spillover. Dan anda boleh terima sehingga USD2047 @ RM6550 walaupun TAK PANDAI MENAJA! Dengan syarat anda kekal aktif sebagai ahli dan network anda mendapat Spillover dari Upline. Walaupun mungkin bonus ini tidak berlaku sekelip mata namun, inilah satu-satunya perniagaan yang boleh membantu orang yang tak pandai menaja utk tetap dapat bonus..kan best tu!


6. ADAKAH GERENTI UNTUNG BILA BERSAMA STIFORP?

TIDAK ada bisnes di dunia ini yang 'Guarantee' untung selagi ianya dinamakan bisnes. SITFORP adalah perniagaan dan anda perlu bekerja utk dpt untung, cuma di Stiforp ada disediakan bonus yang membantu org yg TAK PANDAI MENAJA. Jadi kalo tak pandai menaja pun boleh dapat bonus, inikan pulak jika anda rajin? lagi banyak lah bonus anda dapat!!
Syarat mudah.. lagi cepat anda sertai (UPGRADE AHLI), lagi berpotensi anda dapat limpahan dari kami. 

Kerana kami di POWERTEAM baru bermula dan sudah bersiap sedia dengan strategi dan tools yang HEBAT! Seperti ebook ini, adalah salah satu rahsia kami utk anda faham secara asas. Paling best, kami sediakan komuniti di Facebook. Nak tau? Upgrade dulu, lepas tu anda boleh join network kami. Malah, kami juga sediakan platform lain untuk anda jana extra income yang lain berasaskan internet! YA, kerja dari rumah… Jangan RISAU, modal semua minima dan mampu join.. 


7. BERAPA BAYARAN UTK BERMULA?

Bayaran pertama ialah USD40 + USD9.95 = USD49.95 (~RM160-RM175) dan bayaran bulanan seterusnya hanya USD9.95 (~RM32) dan ini merupakan bayaran yang sangat kecil untuk suatu bisnes bertaraf international (terbuka kepada seluruh dunia selagi ada Kad Kredit / Debit & capaian internet)

Anda juga boleh bayar untuk setahun RM480 dan jimat sebanyak 20% dan terus layak pangkat 3 Star Leader ( layak Bonus Matrix 2X14) - MOST RECOMMENDED

8. SAYA TIADA KAD KREDIT LA, HABIS MACAM MANA?


Kalau ada kad debit Maybank (gambar ceri) atau kad debit RHB bank, dah boleh pakai dah..! Kalau takde, cepat-cepat anda pergi ke RHB Bank ataupun Maybank dan buat pendaftaran utk mendapatkan Debit Kad VISA. Sila berurusan dengan pihak Bank yer.. mereka pasti membantu.
Jika anda ingin menggunakan Kad Kredit lagi mudah prosesnya. Semua jenis kad kredit atau kad debit pun boleh guna. Bincang dengan Introducer anda ya..  
 
ataupun jika anda memiliki Maybankard yg kuning spt di bawah ni, cepat ke kaunter Maybank utk gantikan dengan Maybank Debit Kad Visa yg ade gambar cherry.. 
9. JADI APA YANG SAYA PERLU BUAT UNTUK MULA DAPAT BONUS?

Langkah 1: Sebaik sahaja anda daftar, anda akan terima email dari STIFORP


Sila klik link yang diberi untuk lengkapkan (sila cek di SPAM box sekali, lepas tu klik “not spam”)

Anda juga boleh terus ke web ini

http://www.stiforp.com/login

masukan email anda di bahagian Pre-Enrollee LoginLangkah 2 Klik " JOIN "Langkah 3: Isikan semua maklumat dengan tepat dan betul.
 
 


Successful
Selepas pendaftaran berjaya, anda akan dapat ID STIFORP. Saya akan ajar anda untuk memulakan bisnes bersama STIFORP menggunakan ID tersebut.
Banyak lagi langkah dan SKILL yang akan anda belajar selepas jadi ahli nanti10. BAGAIMANA BONUS MASUK DALAM AKAUN SAYA. DALAM BORANG UPGRED TU TAK MINTA NO AKAUN SAYA PUN.

Selepas berjaya menjadi VIP paid member, anda akan dapat ID STIFORP dimana anda boleh masuk ke satu lagi laman web untuk membolehkan anda merekodkan cara pembayaran bonus yang anda pilih. Kami memilih pembayaran menggunakan Debit Kad Payoneer. Semua akan diterangkan lebih lanjut selepas anda upgred jadi VIP nanti…

Selepas upgrade, anda akan diajarkan untuk mendaftar Kad Debit Payoneer melalui akaun STIFORP anda.

 Dalam masa 3-4 Minggu Kad Payoneer akan sampai ke rumah anda seperti ini:


 
11. SAYA TAK PANDAI INTERNET, BOLEH KE SAYA BUAT?

Sesiapapun boleh berjaya jika mereka hendak berjaya dalam Perniagaan Internet ni . Ramai juga orang di STIFORP tak ada pengetahuan IT, tapi masih boleh berjaya. Contohnya diri saya sendiri. Ini bisnes kita, kita lah bos, kita lah pekerja. 

So yang menentukan kejayaan kita adalah diri kita sendiri. Jika saya boleh, anda pun boleh kan.

Nak berjaya..tidak mengenal usia..asalkan ada kemahuan, pasti ada jalan kan??? Jangan beri banyak alasan jika hendak berjaya...

Bukan perlukan teknikal….! Website diberikan lebih dari 20 Jenis.. Pilih saja, dan mula promosi. Itu saja. Kemudian, orang daftar anda dapat email… anda berikan saja ebook ini, macam saya berikan kepada anda!!

Then, yang berminat akan join.. J Anda akan dapat bonus..!

12. BONUS BANYAK KE…?

Nak bg faham, BONUS 2 JENIS.
1.      Bonus MALAS MENAJA.
2.      Bonus RAJIN MENAJA.

BONUS MALAS MENAJA…
1.      Anda dapat USD4 hasil dari powerline (company momentum)
2.      Anda dapat 2.5% dari yuran ahli yang byr bulanan USD9.95 = Anggaran RM1.
-          Anda akan dapat setiap ahli / limpahan dlm group anda sehingga 14 Level. Kalau ada 50 orang, tiap2 bulan anda dapat RM50 (sedangkan yuran anda byr baru RM32 jer..!) Kalau ada 500..? 5000..? Bukankah RM5000 pasif income anda setiap bulan…? Sedangkan ini bonus untuk mereka yang MALAS nak menaja…

BONUS RAJIN MENAJA…
Di STIFORP bukan susah nak menaja kerana modal yang sangat rendah! Bukan kena byr beribu2 pun! Dan paling best, ianya FENOMENA BARU SANGAT2..!! Orang yang RAJIN dan bersungguh2 akan dapat BONUS berlipat ganda!! Selain anda mendapat 2 bonus diatas (malas menaja), anda juga dapat:
1.      Fast START Bonus: Bonus Tajaan. Setiap orang join dari web anda (direct) anda akan dapat USD25 (~RM70). Kalau close taja 10 orang..? dah USD250, kalau 100 orang..? USD2500!!
-          Jika level 1 anda buat tajaan, anda akan dapat lagi USD2,
-          Jika level 2 anda buat tajaan, anda akan dapat lagi USD1
-          Jika level 3 & 4 anda buat tajaan, anda akan dapat lagi USD1 (jika anda aktif)

2.      MATCHING BONUS: Ini PALING BEST…!! Kalau orang2 yang join dengan anda… dan mereka dapat income matrix bulanan, anda akan dapat 50% dari income mereka..! contoh: kalau seorang anda bawa, beliau jana income USD500 per month, anda dapat USD250.. kalau 10 orang anda lahirkan..? dapat USD2500 tiap2 bulan…

Fikir balik, kalau anda aktif, bersungguh2… Semua bonus ni anda campurkan, TIAP-TIAP BULAN HASILNYA LUMAYAN…!!
Tak perlu nak bayar minyak, tol, kesana kemari, HANYA DUDUK RUMAH PUN JANA INCOME LUMAYAN….!


13. ADA KELAS TRAINING TAK, PERSONAL COACHING?

STIFORP menggunakan training secara Online, dan kami kadang2 ada buat bengkel khas hanya untuk ahli berbayar sahaja. Jadi jemputlah datang, janganlah segan untuk menuntut ilmu Perniagaan Internet yang mungkin akan merubah hidup kita. Masuk Facebook, baca email anda selalu untuk mengetahui update terkini tentang DGREAT NETWORK dan STIFORP. Boleh juga rujuk pada introducer anda utk dapatkan maklumat terkini

14. PAKEJ MANA TERBAIK?
 
Pakej paling laris dan terbaik ialah PAKEJ SETAHUN USD150 (RM480) Mahal ke? Tak mahal pun. Kenapa saya kata macam tu?

-Akaun anda akan terus diaktifkan utk SETAHUN. jadi anda tak perlu risau tentang mentenen setiap bulan. anda cuma perlu tumpukan bahagian PROMOSI WEBSITE setiap hari.

- Anda juga akan terus naik pangkat ke 3 STAR yang membolehkan anda layak Maksima Bonus Matrix sehingga 14 Level, peluang ini sangat hebat jika network anda dah Full sehingga 14 Level, income anda akan mencecah USD8000 (RM24,000) setiap bulan. wow!!! Macam tak percaya...tapi memang benar..saya sendiri dah lihat income mereka yang berjaya dalam STIFORP di seluruh dunia.

- Bonus di bayar tetap setiap minggu dan bulan. Asalkan ada pembelian network setiap minggu bonus akan dibayar terus ke dalam sDebit Mastercard anda. semuanya akan diajar lebih lanjut selepas upgred jadi VIP.. cepat upgred ya :)


15. SAYA BERMINAT UNTUK UPGRADE JADI VIP, TAPI ADA MASALAH SIKIT LA...MODAL TAK CUKUP..MACAM MANA?

kami sebelum ini pun mcm tu jugak, ada banyak masalah modal utk bermula.. namun atas kesedaran bisnes ni adalah PELUANG yang perlu diutamakan maka kami memilih utk terus bermula walaupun dengan modal kecil. yang penting anda serius utk bermula. Jangan jadikan tidak cukup modal sbg satu masalah...anggaplah ini salah satu cabaran untuk berjaya dalam Perniagaan Internet.

16. BOLEH TAK SAYA JOIN DGN PAKEJ BULANAN DULU, LEPAS TU TUKAR KE PAKEJ SETAHUN?

Boleh. anda boleh Upgrade anytime asalkan cukup modal. Yang paling penting, anda kena lock kedudukan anda segera supaya semua downline yang saya turunkan kekal di bawah anda. JANGAN RISAU, asalkan LOCK POSISI anda dulu…!! Hanya usd50 je….

17. APA JADI JIKA SAYA LAMBAT JOIN?
Anda akan rugi ramai downline yang kami dah berikan. Cut off time setiap Rabu & Jumaat. Jika ada di antara downline yang kami turunkan itu adalah leader dan networknya besar..anda akan rugi la..sbb tak dpt bonus dari group mereka. Lebih lambat anda join...lebih rugi sbb akan banyak kehilangan downline yang berpotensi dalam Perniagaan Internet bersama STIFORP .

18. BUKTI AHLI YANG DAH DAPAT INCOME….!!

Ini hasilnya….Join bersama POWERTEAM… tak sampai 12 JAM, nama kami dah masuk CARTA LEADERBOARD:

Anda lihat sendiri, selain dari “PowerTeam”, 99.9% adalah bukan dari MALAYSIA, INDONESIA, SINGAPURA…..

 Dan berikut selepas 3 Hari.


Ini pula bukti INCOME ahli Stiforp yang terkini, Bulan April 2012:

0 comments:

Post a Comment