Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, May 16, 2012

Bukti Income STIFORP: USD1126 Minggu Ini.

Ini yang paling best!
Sedang ramai masih tidak percaya, masih tonton dan lihat saja,kami yang telah BERTINDAK sudah mula menuai hasil.

Ini adalah bukti salah seorang peserta STIFORP MALAYSIA dalam partner kami :)

Cuba lihat, modal yang rendah tapi boleh menjana sehingga USD1126 (RM3600).
Siapa sangka?

klik untuk besarkan


Ini adalah kerana:

1- Modal rendah dan mampu milik. Student pun boleh buat :)
2- Sistem tools yang membantu apa jua bisnes anda lakukan. JIMAT! Semua dalam SATU!
3- Team yang POWER! Support team dari DGREAT NETWORK dan Sistem HEBAT dari POWER TEAM!
4- Training, panduan, ebook, meeting online disedikan.


BAGAIMANA BONUS DIBAYAR KEPADA KITA?

  • Selepas upgrade keahlian, kami akan emailkan kepada anda panduan untuk mendaftar kad debit STIFORP Payoneer Mastercard. Ianya PERCUMA! Dan akan dipos kerumah kita dalam masa 3-4 Minggu.
  • Bila dah sampai kad, boleh aktifkan secara online saja dan semak baki secara online macam tengok dalam Maybank2u jer.
  • So, bila tengok bonus dah masuk dalam kad, cepat-cepat pegi mana-mana ATM, dan keluarkan secara TUNAI! Cepat-cepat shopping yer :)

p.s: selain dari cara masuk kad debit, STIFORP juga ada berikan pilihan cara untuk terima bayaran melaui cek atau akaun alert pay. Sesiapa ada akaun alert pay boleh juga buat. Tapi, kami lebih suka pakai kad debit payoneer nih. Ada stylo la jugak bila shopping pakai kad debit luar negara. :) Tak gitu? hehe..

13 comments:

BaByRiN said...

maff...tp i dah kene skali...kene tipu..so i dah x berani nak cuba lg...sekian...

BaByRiN said...

maaf*

khabina said...

Salam, Betul ke benda ni satu penipuan,,takut juga, sapa pun nk duit, tp bagaimana nk pastikan benda ni telus...

ejezat said...

salam bro
saya dah upgrade.tolong bg tau cemana nak apply kad debit tuh ok.tq

ni email saya ejezat@gmail.com

admin said...

Salam ejezat, panduan saya dah emel... sila semak email ya...

نوريززه يوسف said...

salam sya dah upgrade....boleh info sya tentang panduan nak jayakan stiforp ini

riswan daulay said...

saya dah join tp belum upgrade,,kalau utk di indonesia, macam mane cara tuk kembangkan nih bisnis,,thanks

CHIT TTA said...

sebenarnya orang yang kata mereka kena tipu... dia yang tipu diri sendiri! dia tak faham konsep, sitem & cara kerja untuk mejana kewangan. dia hanya duduk diam & tak mau lakukan apa2. Bill Gate berjaya sebab dia berusaha bukan duduk goyang kaki & tunggu duit datang dari langit..

Azri Abdullah said...

Salam...sya dh upgraded..blh emailkn sy panduan nk apply kad payooner..realbikerz@yahoo.com.my..tq so mch

sahren md shari said...

Da dpt agak lumayan. Sy blik kerja mlam kul 2, so dlm kul 3-5 sy online hantar sbrapa byk promosi mlalui facebook, dsb... pagi tgh tido dlm kul 9 da start org call btalu talu, smpai pakai 2 fon. 1 pvt, 1 stiforp. Tak sgka, dlm 25 hari saja sy dah dapat x la byk sgt, dalam usd 7k. Sy pelik giler ni.. hari ni bila saja saja check, nk tahu brapa?
ANDA PASTI TERKEJUT...
Usd 7k (xrm3.26) + usD 8k kot.. total dlm acc usd 15k. Kali rm jadi brapa, sy xpernah ada byk ni.. try la,

mohd azrol azroy said...

betul ke apa yg di ceritakan ne...

loppaz said...

bukti pls.

mzaim.kpmb@gmail.com

annora edana said...

slm..hampir sbln msk..tp xtaw nk wat mcm mane.. da promote tp blom dpt ape2 lg...en sharen bole bg tips mcm mane nk promote...huhuhu...belom rezeki lg kot...

Post a Comment