Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, July 17, 2012

Sekitar Bengkel Stiforp Akademi Website di Seremban 14 Julai 2012

Setelah 3 bulan Bisnes Stiforp berada di Malaysia, dan kami buat julung kalinya telah mengadakan Bengkel Akademi Website untuk ahli-ahli Stiforp. Ianya bertujuan untuk memberikan bimbingan dan memudahkan ahli belajar selok belok untuk memulakan perniagaan internet samada untuk menjual produk sendiri atau pun untuk mempromosikan produk stiforp.

Bengkel yang pertama kalinya dianjurkan oleh Power Team ini mendapat sambutan sehingga 63 Orang dan diadakan di Seremban pada 14 Julai 2012.

Antara topik utama dalam bengkel ini adalah:
  • Penerangan Bonus Stiforp.
  • Masalah dan Penyelesaian Kad Debit Mastercard Payoneer.
  • Cara penggunaan Credit Wallet untuk bonus dan pembayaran ahli.
  • Cara guna TOOLS untuk bisnes sedia ada.
  • Penggunaan Autoresponder dan Landing Pages.
  • Cara Promosikan di Facebook dengan Sistem Software.
  • Info VIP untuk ahli yang sudah upgrade.
  • Info Facebook Groups.
  • Perkongsian NEW 4 Star Leader.
  • Sesi Soal-jawab.
Bermula 9.00pagi dan tamat 5.00ptg.

Apa yang menariknya, kita dapat berjumpa dan saling kenal antara satu sama lain walaupun selama ini hanya berkomunikasi melalui media maya saja.

Peserta datang bukannya dari seremban saja.. Tetapi, lebih 80% adalah luar dari Seremban termasuk Melaka, Johor, Pahang, KL, Selangor, Perak dan juga Penang..

Tuan Emcee yang sangat happening, bakal 4 Star Leader Kamal the Black!

5 Star Leader Nasoha Hamsin menerangkan penggunaan tools stiforp dan juga cara pakai ilmu training di back office.

Tuntutlah ilmu...

 Senyum tanda gembira kerana sebelum ni jumpa di facebook saja..

4 Star Leader Razi berkongsi tips-tips menarik

4 Star Leader Cikgu Ruzaimy menerangkan penggunaan kad payoneer dan juga pengalaman beliau menggunakan kad payoneer lebih 2 tahun.

 
4 Star Leader Zamora berkongsi teknik cara promosi dengan bantuan tools di facebook untuk anda menjalankan promosi secara percuma. Ilmu ini sangat berharga kerana ILMU yang anda terima, boleh pakai selepas ini walau apa jua perniagaan anda sertai....

Suasana pembelajaran yang santai dan sempoi..

Wak Ali yang sudah bersara pun nak belajar tools stiforp, dan sangat membanggakan beliau baru 1 bulan sudah enroll 8 orang dan 6 daripadanya ambil Pek 1 Tahun.. Tahniah! Jika anda yang lebih celik IT dari Wak Ali, pasti boleh dapat lebih dari itu... dengan syarat, BELAJAR....
 
Perkongsian daripada 4 Star Leader Rohaya, seorang suri-rumah saja dan beliau tidak tahu pun pernah daftar stiforp, dan bila sedar, beliau terus buat, dan tak sampai sebulan sudah dapat collect USD350 atau RM1000 sedangkan modal hanya USD9 saja...!! tapi dapat berlipat ganda...
 
Perkongsian 4 Star Leader Siti Zulaika dari Pahang bercerita tentang pengalaman beliau menjalankan bisnes stiforp yang mana dalam 24 jam selepas join sudah dapat new paid member.
 
 
Penampilan khas dari Founder dan 001 Malaysia, 5 Star Leader M.Sadik Dgreat dan berkongsi kenapa bisnes stiforp ini adalah perlu kita gunakan.. Bukan sahaja untuk bantuan bisnes sedia ada, malah memberikan bonus yang sangat lumayan..

Sesi terakhir, sesi bergambar... We are 1 Family...

Alhamdulillah, TAHNIAH buat semua yang sentiasa positif dan ingin memajukan diri anda dan juga perniagaan anda.. Kita bukannya company MLM, tetapi kita membantu semua golongan untuk berjaya mendapat sales di internet, samada anda agen MLM, agen insurans, pengedar produk atau apa jua bisnes asalkan nak dapat potential customer dari internet..

Jika tiada produk, tiada bisnes, pun tidak mengapa, anda boleh gunakan tools stiforp untuk mendapatkan bonus hanya dengan membantu rakan niaga yang lain.

"The P.O.W.E.R. to be your Success!"

-Stiforp Power Team- 

p.s: next bengkel akan diadakan di Shah Alam pada 22 Julai 2012. Untuk tempah kehadiran, sila inbox wakil kami di Facebook <klik sini>

p.p.s: bagi anda yang belum upgrade, cepat-cepat upgrade dan boleh hadir ke bengkel kami. Panduan Upgrade: http://stiforp.my/upgrade

0 comments:

Post a Comment