Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, April 25, 2012

Kami baru bermula, dah jadi TOP 5...!! Step2Rich PowerTeam

Walaupun kami baru sahaja mengenali bisnes Step2Rich ini, tetapi kami terus henjut kaw-kaw dan nama kami telah naik ke carta Top Sponsor!

Anda boleh lihat di laman utama: http://Step2Rich.net/powerteam disebelah kanan sidebar, bahagian top sponsor.

Lihat nama kami "powerteam"


Kini berada di Ranking No.4 dengan jumlah 108 orang direct sponsor!!

Dan kesemua 108 orang ini kami limpahkan kebawah rangkaian kami. Dalam bisnes Step2Rich kita hanya boleh bina 5 direct level sahaja... Jadi, selebihnya, akan diturunkan/dilimpahkan kebawah group kami.

Bagi mereka yang sertai Step2Rich bersama PowerTeam dengan lebih awal dan segera, maka berpeluang menerima limpahan dari kami.. :)

Yang penting, daftar segera dan mula buat pembayaran kepada admin.

Ayuh, JOIN bersama kami: http://Step2Rich.net/powerteam

Anda JOIN atau TIDAK, kami tetap teruskan, dan kami akan terus berusaha bersungguh-sungguh untuk naik ranking yang lebih tinggi....!! Kami percaya, sessiapa yang berusaha pasti akan dapat pulangannya. Bagi mereka yang hanya melihat, sampai bila-bila pun tidak dapat hasil... malah, pengalaman pun tak dapat..!

Anda lihat gambar diatas, ada nama "worldteam" yang telah sponsor sebanyak 48 orang. Ini juga adalah dalam group kami, kami memberikan tunjuk ajar dengan cara yang terbaik!

Bukti, ahli dalam group kami tidak buat apa-apa tapi dapat limpahan yang baanyak dari kami..


Lihat nama Zuraini Binti Adnan. Beliau join RM25 bersama kami. Tetapi, kami telah limpahkan secara PENUH 5 DIRECT DOWNLINE DI level pertama beliau... Malah, siap kami berikan level ke-2 sebanyak seorang.

Lihat nama Muhammad Izuandi. Kami berikan level pertama PENUH 5 orang dan level ke-2 sebanyak 2 orang. Kesemua ini adalah LIMPAHAN AHLI YANG BERBAYAR...!!!

Nak berubah...? bukan perlu beratus2 atau beribu2 modal... Anda takkan percaya dengan RM25 telah memberikan hasil kepada kami sebanyak....... RM375!!


Saya sendiri tidak percaya pada mulanya...!! Tapi, satu saja saya ingatkan, kita perlu buat tindakan dan mula berusaha...!!! Buat sampai jadi....

Jangan tunggu lagi2, jom JOIN dengan kami:0 comments:

Post a Comment